keyboard_arrow_right
Iskalde spilleautomater

Iskalde spilleautomater

Skøyteløp har lange tradisjoner i Norge og er en av de vintersportene hvor norske utøvere kan vise til virkelig flotte resultater under store arrangementer som OL, EM og VM. Hver eneste vinter fyller kommuner over hele landet fotballbaner og idrettsanlegg med is slik at tusenvis av barn i alle aldre kan kose seg med skøyter på beina. Om man bare vil ha det litt gøy, eller man vil spille hockey eller danse på isen, er det bare fantasien som setter grenser for morsomme aktiviteter. Om du søker litt inspirasjon til aktiviteter på isen, eller du bare du trenger noe å gjøre mens du venter på at kong vinter nok en gang viser seg, kan du jo kose deg med disse iskalde spilleautomatene med is og ski som tema.

 

Penguin Style

En nydelig liten automat med et flott vinterlig tema som passer like godt både om sommeren og vinteren. Dette er uten tvil en av de beste automatene fra EGT, med flott grafikk og morsomme 3D-animasjoner. Et lystig lydspor gjør det nærmest umulig å ikke få et smil om munnen når man spinner hjulene på Penguin Style. Dette er andre gangen EGT gir oss en vinter-automat med pingviner i førersetet, og hvorfor ikke. De søte, små dyrene gjør seg meget godt på en automat og denne gangen handler det vel så mye om dyrene selv og ikke bare deres isbelagte hjem.

 

De fem hjulene er satt på en bakgrunn av en stor isblokk med flere skumle sprekker, og symbolene som spinner over hjulene er alle morsomme og meget godt designet. De klassiske symbolene 10, J, Q, K og A er alle fargerike symboler frosset fast i isblokker, mens man også ser ulike pingviner og andre dyr som man kan finne i kalde kjølevann. Humor spiller en stor rolle på automaten og det er vanskelig å ikke le når blekkspruten dukker opp med en drink, baguette og solbriller. Det samme kan sies om reken, som ser ut til å sove inne i en såpeboble. Dette er en meget lystig og underholdende automat som passer for alle typer spillere.

 

Dancing On Ice

Dancing On Ice-automaten fra den lille utvikleren Gaming Realms, er inspirert av suksesserien med samme navn som har gått på britisk TV i flere år. Dette er rett og slett “Skal vi danse” på isen. Dette er en mer klassisk automat enn Penguin Style, men den er på ingen måte et dårlig alternativ når man ikke selv kan spenne på seg skøytene. Satt på en dyp blå bakgrunn, er de fem hjulene med 20 gevinstlinjer fylt med flotte symboler av ulike dansepar.

 

Automaten er ikke like morsom som Penguin Style, men den byr på en meget god spillopplevelse som fungerer utmerket på alle enheter som PC og nettbrett. Vil du spille på mobilen når du er ute på farten, kan du selvsagt det også. Med double wins, re-spins, masse gratisspinn og garanterte gevinster i bonusspillet, er det ikke mangel på action når man spiller Dancing On Ice. Med et opp-tempo lydspor med kul jazzmusikk, fanger automaten meget godt spenningen som følger med en sport som isdans.

 

Gaming Realms er ikke en spillutvikler mange spillere i Norge kjenner til, men de er store i England og de var meget raskt ute med å sikre seg rettighetene til å lage en automat basert på det populære TV-programmet som sendes i beste sendetid. Om du liker Dancing On Ice, kan vi fortelle at Gaming Realms de siste årene også har startet sine egne nettbaserte casinoer hvor du kan spille flere av deres egenproduserte automater, i tillegg til en rekke kjente titler fra andre mer kjente spillutviklere som NetEnt, Yggdrasil og Microgaming.

 

Dancing On Ice er en automat som vil falle godt i smak hos de fleste spillere, og med medium volatilitet og en RTP på 95.63% har du gode muligheter til å vinne betydelige summer, som du kan bruke på reiser til for eksempel England, hvor du kan være i publikum under innspillingen av Dancing On Ice.